Kövess minket

Gasztro

Vacsorázz a magasban!

Ha van, amiért megéri Pozsonyba látogatni, akkor az a Dinner In The Sky, amely július végéig várja vendégeit.

Megosztva


A Dinner In The Sky nem csupán egy étkezés, hanem egy felejthetetlen egy élmény, amely a világ számos pontján várja vendégeit. A programon – melyet tériszonyosoknak nem igazán ajánlanak – egyszerre 21 ember vehet részt. A kilátásnak természetesen nincsen párja, de a legtöbben inkább a tányérra szegezik tekintetüket.

Maga az ötlet nagyon kreatív, azonban a mosdóhasználat egyelőre még nem megoldott, ezért felszállás előtt érdemes elintézni. Az izgalmas programot csak a szél ronthatja el, 15 km/h szélerősség mellett a földön terítenek. A résztvevők biztonságáról övvel gondoskodnak, a gyerekek pedig csak felnőtt kíséretében szállhatnak fel a magasba.

A szolgáltatás rendelhető bármilyen eseményre, legyen szó céges csapatépítésről vagy akár családi ebédről. Ezen a program nemcsak a tökéletes látványt garantálja, hanem az ínycsiklandó étkeket is.  Július 27-től egy pozsonyi étterem, Fou Zoo séfje fog gondoskodni a finomabbnál finomabb falatokról.
[vembed youtube=”oeVre7onKsA” ]
A Dinner In The Sky jelenleg 40 országban van jelen, mely közül 14 európai. Sajnálatos módon a kivitelezést Magyarországon egyelőre még nem sikerült megoldani, de a cég egyik képviselője elárulta, hogy ha minden jól megy, akkor jövő nyáron már Budapesten is kipróbálhatjuk a különleges élményt.

Végül, de nem utolsósorban essen szó az árakról is. Pozsonyban egy brunch 39 euróba kerül, amely körülbelül 12.000 forintnak felel meg, míg az ebéd 59 euró, tehát 18.000 forintra saccolható. Felmehetünk csak pezsgőzni vagy koktélozni is, annak az ára 29 euró, amely 10.000 Ft-ból megúszható. Egy komolyabb vacsora pedig 89 euróba kerül, amely 30 ezer forint körül van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés