Kövess minket

Bulvár

Vádat emeltek Desiigner ellen, amiért kiverte egy repülőgépen

Megosztva

Újabb információk láttak napvilágra Desiigner bizarr repülőútjáról, melynek során a rapper full szatír módba kapcsolt.

Mint korábban írtuk, a rapper egy ázsiából Amerikába tartó gépen mutogatta magát, annak ellenére, hogy a légiutaskísérők többször rászóltak. Miután leszállt a gép, rendőrök beszélgettek el a „Panda” című dallal népszerűséget szerző előadóval, majd elengedték. Desiigner később a neki felírt gyógyszerekre fogta a viselkedését és azt állította, hogy mentális problémái vannak, beutaltatja magát egy klinikára.

A TMZ most kiderítette, hogy pontosan mi is történt azon a gépen, igaz bár ne tudtuk volna meg. A történéseket a rapper elleni vádirati papírokból szemlézte a portál, eszerint Desiigner a repülő első osztályán ülve egyszer csak elővette a péniszét, majd maszturbálni kezdett. A légiutas-kísérők állítólag többször is felszólították, hogy hagyja abba, és végül a gép hátsó ülésére vitték, két barátjával együtt. Az FBI által kiadott nyilatkozat szerint egy tégely vazelin esett ki a rapper kezéből, amikor átvitték egy másik ülésre.

Miután leszálltak Minneapolisban, a hatóságok azt mondják, beszéltek Desiignerrel, aki elmondta, hogy az egész azért történt, mert nem szexelt, amíg Japánban volt, és „téglakemény” volt, amikor felszállt a gépre. Desiigner azt is mondta, hogy a légiutas-kísérő felizgatta.

Egyébként a Desiigner a rendőröknek azt állította, hogy józan volt, ami ellentmond annak, ami később a közleményében szerepelt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés