Kövess minket

Elektronikus

Valaki beöltözött a híres maszkos DJ-nek, Marshmello-nak és lenyomott egy szettet Szingapúrban

Lehet SIA is a Szigeten igazából Kovács Kati volt?

Megosztva

Aki nem tudná, Marshmello egy amerikai EDM dj, akinek az a stikkje, hogy egy hatalmas mályvacukor maszkot visel a fején, miközben a szokásos módon kever, ugrál, üvöltözik a mikrofonba és egyéb EDM dolgokat csinál a színpadon, miközben játssza a kis EDM zenéit.

[vembed youtube=”WJx2K0Gnyu8″ ]A maszk a sajátos karakterépítésen túl anonimitást is ad a titkolózó producernek, így igazából egy szűk körön kívül nem igazán tudja senki, hogy kinek a feje izzad szét fellépés közben a műanyag sisak alatt. Talán pont ezért történhetett meg, hogy nemrég úgy lépett fel egy szingapúri klubban, hogy igazából ott sem volt.

Az egész botrány a Zouk nevű szingapúri klub egyik rezidensének Jade Rasif-nak a Facebookra kirakott posztjával indult. Jade felháborodott azon, hogy a hely egy imposztort engedett fel a színpadra játszani, aki ráadásul a rajongókkal is fotózkodott. Jade kifejtette, hogy nem tudja melyik a rosszabb, az ha tudatosan átverték a közönséget, vagy ha annyira hülyék, hogy ilyen könnyen át lehet őket verni egy otthon elkészített maszkkal. 

[fbpost]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10154697526991844&id=654506843[/fbpost]

A posztot maga Marshmello is megosztotta és hozzátette, hogy ultra cikinek tartja, hogy felbéreltek valakit azért, hogy őt utánozza. A helyzetet bonyolítja, hogy az egyik vendég dj is megosztott egy képet a dj-ről, azzal a szöveggel: „Imádom ezt a csávót! Találkozunk ma este a Zouk-ban!„. Tehát vagy ő is végig tudott az átverésről vagy a klub neki is hazudott.

A Zouk egy napra rá közleményben tagadta, hogy tudatosan megtévesztették volna a közönséget. Állításuk szerint csak az egyik vendég öltözött be így a bulira. Azt már nem részletezték, hogy attól még hogyan került a dj pult mögé az illető.

(via Thump)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés