Kövess minket

Zene

Válogatáslemezt ad ki a Linkin Park egy új dallal, amit már most meg lehet hallgatni

Megosztva

A Linkin Park nyilvánosságra hozta első, teljes karrierjüket átfogó Greatest Hits albumuk részleteit: A Papercuts (Singles Collection 2000-2023), amely egy 20 dalt tartalmazó áttekintés a zenekar több mint két évtizedes pályafutásáról, április 12-én jelenik meg a Warner Records gondozásában – jelentette be a csapat pénteken.

Ezen kívül a Linkin Park kiadott egy”Friendly Fire” című, eddig még soha nem hallott számot, amelyet a zenekar utolsó stúdióalbumának, a 2017-es One More Light-nak a munkálatai során vettek fel.

Brad Delson gitáros így nyilatkozott a „Friendly Fire”-ről: „Amikor elkezdtünk keresni egy kiadatlan számot, amit felvehetnénk a Greatest Hits gyűjteményünkre, el voltam ájulva a dal erejétől, a történetmesélés erejétől, a vokál erejétől, a hangzásvilágtól, és úgy gondoltam, hogy ez közelebb áll hozzánk, mint azt akkoriban gondoltuk volna.”

A Papercuts a Linkin Park slágerek széles skáláját tartalmazza, az „In the End„-től a „Burn It Down„-on át a Jay-Z mash-up „Numb/Encore„-ig, de felkerül rá a „QWERTY” hivatalos verziója is, ami egy igazi ritkaság. Alább a teljes dallista.

1. Crawling
2. Faint
3. Numb/Encore
4. Papercut
5. Breaking The Habit
6. In The End
7. Bleed It Out
8. Somewhere I Belong
9. Waiting For The End
10. Castle Of Glass
11. One More Light
12. Burn It Down
13. What I’ve Done
14. QWERTY
15. One Step Closer
16. New Divide
17. Leave Out All The Rest
18. Lost
19. Numb
20. Friendly Fire

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés