Kövess minket

Stílus

Valójában mit gondolnak a férfiak a nőkről?

Számos tévhit él a nők fejében arról, hogy mit gondolhatnak róluk a férfiak. A kérdés minket is megmozgatott, ezért néhány férfit kifaggattunk a témában.

Megosztva

Tulajdonságok és értékek…

A dolog ott áll vagy bukik, hogy egy nőnek az értékrendje mennyire azonos a férfiéval. Mindenekelőtt fontos az őszinteség, hiszen az egy kapcsolat alappillére. Legyen nyitott és érdeklődő a világra. Törődjön azzal, hogyan néz ki körülötte az élet. Szellemileg társ lehessen, akár egy beszélgetésben, akár egy értelmes vitában.

Műszempilla és póthaj…

Alkalomadtán teljesen rendben van, ha igényes, szép is. A kozmetikai és egyéb kiegészítőkkel a természetességet kell kihangsúlyozni. Ha valaki hétköznapokban is úgy néz ki, mintha a kifutóra menne, az már inkább taszító, mint szexi.

Szórakozás…

Ha valaki nagyon prűd és nem szeret vagy nem tud kikapcsolódni, az lelombozó. Viszont ha valaki minden buli után mással alszik az sem éppen bejövős. Természetesen egy férfinek sem áll jól, de ha egy nő issza magát a földig, az nagyon ciki. persze, ha alkalomadtán becsúszik az még elfogadható, de nem mindegy, hogy ez két hetet vagy egy évet jelent…

Nőiesség…

Attól, hogyan gondol a családalapításra. Egy családban mindig az anya lesz, aki az otthon melegét tartja, ez az ő szerepe. Ha nincs meg benne az, hogy erre képes legyen, akkor az nem egy jó ómen… Fontosak a finom gesztusok és mozdulatok… Hogy milyen az ágyban… Mennyire meri belevinni a saját vágyát és egyéniségét. Mennyire mer felszabadulni… A határozottság szexi és izgató.

Mitől kívánatos egy nő?

Ez nem más, mint kémia: „a külső megfog, a belső megtart.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés