Kövess minket

Bulvár

Válságban van Kanye West és Kim Kardashian házassága

Ye szerint már egy ideje el akarnak válni.

Megosztva

Forrás:

Kanye West a héten kiteregette a magánéletének egy igen kényes részletét, miszerint már egy ideje el akar válni feleségétől, Kim Kardashiontól.

A rapper-producer-dizájner még szerdán posztolta, amolyan folytatásként a korábbi kiakadásához, hogy azóta el akar válni Kimtől, mióta felesége találkozott Meek Millel az amerikai börtönreform témájában. Emiatt rögtön sokan arra következtettek, hogy Kim kavart a rapperrel, de ezt később a család tagadta, sőt még Ye is elismerte egy későbbi posztjában, hogy Meek jóbarátja, és szerinte a felesége ment túl egy határon, hogy ezalatt mit ért, arra nem tért ki. Kanye emellett ismét felhozta, hogy orvost akartak hívni hozzá, mivel nem szedi a gyógyszereit, anyósát, Kris Jennert pedig az észak-koreai diktátorhoz, Kim Dzsongunoz hasonlította. A nem túl összefüggő tweet végére bedobta, hogy Lil Baby a kedvenc rappere, de ő nem akar vele dolgozni. Erre válaszolt is Baby, állítja, hozzá sosem érkezett hivatalos kollabra felhívás.   

[instagram]CC7zcw6hcav[/instagram]
A People magazinnak és a US Weekly-nek is elismerte több a Kardashian családot jól ismerő forrás, hogy Kim anno tényleg találkoztott válóügyvédekkel, és gyakorilatag egy jó ideje csak a gyerekek tartják egyben a házasságukat. „Kim sosem adta be hivatalosan a válási papírokat, mivel mindent el akart követni, hogy együtt maradjanak, már csak a gyerekek érdekében is” – mondta az egyik belsős.

A rokonok elvileg kifejezetten aggódnak Kanye szellemi állapotáért, és állítják, Ye nem szerepet játsszik az új lemeze promózására, hanem tényleg problémái vannak. Kanye West új albuma, a „DONDA” elvileg ma jelenne meg, de nagyon úgy tűnik, hogy végül mégsem érkezik.

Kim Kardashian egy Instagram Story-ban írt arról, hogy ők tehetetlenek Kanye bipoláris epizódjai ellen, és mindenkitől türelmet és megértést kérnek.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés