Kövess minket

Pop

Van, akinek jó a karmája!

A svéd duó, a Roxette új albumot ad ki, melyet Good Karma névre kereszteltek. Az lemez pilot-száma, az It Just Happens ízelítőként már hallgatható.

Megosztva


A Good Karma, mely 11 dalt fog tartalmazni, a svéd együttes tízedik albuma lesz. Az It Just Happens című számot még az elején írták meg, és már akkor tudták, hogy ez lesz az album vezető dala. „Szerettük volna kombinálni a klasszikus hangzást új elemekkel, a régi Roxette-t pedig felturbózni valami újjal.” – fejtette ki Per Glessle.

[vembed youtube=”BfzbHKayVxE” ]

Az album tracklistje:

1. Why Don’tcha 
2. It Just Happens 
3. Good Karma 
4. This One 
5. You Make It Sound So Simple 
6. From A Distance 
7. Some Other Summer 
8. Why Don’t You Bring Me Flowers 
9. You Can’t Do This To Me Anymore 
10. 20 BPM 
11. April Clouds

A Roxette 1986-ban alakult meg, majd pedig a Pearls of Passon albummal debütáltak. Ez után sikert sikerre halmoztak, több lemezük is született: Look Sharp! (1988), Joyride (1991), Tourism (1992), Crash! Boom! Bang! (1994), Have a Nice Day (1999), Room Service (2001), Charm School (2011) a Travelling (2012). Legnagyobb slágereik közé tartozik a The Look, Listen to Your Heart, Dangerous, It Must Have Been Love, How Do You Do!, Sleeping in My Car vagy a Joyride. 2002-ben zenei karrierjüket egészségügyi okok miatt megszakították, a banda 2009-ben egy nagy comeback keretében tért vissza.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés