Kövess minket

Red (18+)

Van, ami nem változik: ha pornó, akkor a leszbikre csapatják a legtöbben

Nem volt ez másképp tíz éve sem.

Megosztva

Forrás:

Egy évtizede indult az internet meghódítására a Pornhub, mára pedig kétségkívül a világ legnépszerűbb (pornós) oldalává vált. Rengeteg minden változott az elmúlt évek során, egy dolog azonban nem: az emberek – szándékosan nem csak férfiakat írunk – még mindig a leszbik rabjai.

Tudniillik a csatorna előfizetői messze őket nézik a legtöbbet. Második helyre a középkorú hölgyek (MILF) dolgozták be magukat, de a tiniknek és az amatőröknek sem kell lankadniuk, akár a csúcsra is elérhetnek egyszer.

Az oldalon Lisa Ann a legnagyobb kedvenc a pornósok között, a művésznőnek több mint egy milliárd kattintása van összesen. Őt nem sokkal lemaradva Riley Reid követi. Neki 770 millió van, míg Madison Ivy a harmadik, 650 millió megtekintéssel.

A Pornhub története igazi sikersztori: 75 millió látogató keresi fel naponta, indulásának elején ez a szám 1 millió volt. Az oldal 2009 óta minden évben ott volt a 100 leglátogatottabb site között.

[vembed youtube=”FJotnHLeLB8″ ]
Jelenleg 10 millió videóból áll a felhozatal, ha valaki egytől-egyig végig szeretné nézni őket, nagyjából 173 évébe telne.

(Via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés