Kövess minket

Pop

Van egy ország, ahol nemkívánatos lett a Despacito

Nem Magyarország az.

Megosztva

Forrás:

Szóval van ez a Despacito nevű szám. Még sose hallottam. Tényleg idegesítő? Vagy igazából pont, hogy egész jó, és azért megy mindenhol? A címe alapján gondolom spanyol vagy spanyol ajkú országból származik és azok amúgy is túlságosan imádják a kis riszálós számaikat, mint a Las Ketchup, vagy azok románok voltak? Huh most látom már két és fél milliárd ember látta a klipet, de én nem? Oké…várjatok…mindjárt…

Nem volt ez olyan rossz, de lehet csak azért, mert benne volt Daddy Yankee, aki a Gasolina-val örökre felmentette magát mindenféle kritikától. Na, de most, hogy már tudom mivel küzdenek nap mint nap azok az irodai dolgozók, ahol 8 óra rádióból 7 órát ez tesz ki, kijelenthetem, hogy a maláj kormány döntése baromság. Malajziában ugyanis betiltották a Despacitót, egészen pontosan az állami médiában nem lehet műsorra tűzni, a magáncégeknek pedig “nem ajánlatos”, ami kódnév arra, hogy “ne akard, hogy tönkretegyünk, be ne rakd azt a számot”.

A dalt amúgy “szexi” szövege miatt tiltották be, mivel nem felel meg az iszlám előírásainak. A szám persze lehet, hogy szexről szól, de a világ nagy része csak azt érti, hogy blablablablablablablaszitóóó blablablablablablablaszitóóóóó, szóval van ennek értelme? Nincs. De annak se volt, hogy A Szépség és a Szörnyeteg remaket azért nem mutatták be az országban, mert ők ki akarták vágni belőle négy percet, amiért az egyik szereplő meleg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük