Kövess minket

Hiphop

Van felesleges 35.000 dollárod? Vedd meg Tupac Shakur középsulis szerelmes levelét!

Most kiderül milyen is volt a romantikus Pac.

Megosztva


„Úgy éreztem, hogy írnom kell neked. Nem tudom megmagyarázni miért, de nagyon jó hatással vagy rám”
– így kezdi a rapper a levelét, melyet 1988-ban írt, még 17 évesen, középiskolás korában. A címzett nem más mint „Beethoven”, de ne rémüljön senki halálra, jelen esetben a név egy hölgyet takar, aki sokat zongorázott akkoriban.

„Hamarosan rájössz, hogy nem a levegőbe beszélek, ami a szívemen az a számon. Úgy érzem, mintha évek óta ismernélek téged„- így folytatja az írást a szerelmes Tupac szíve számunkra egyelőre ismeretlen hölgyének.

Most, akár a tiéd is lehet a teljes levél! A napokban került fel egy aukciós oldalra, a Moments in Time-ra, potom 35 ezer dollárért (kb. egymillió forint). A levélben a szerelmes szavakon kívül, több kisebb rajz is található, továbbá, biztos, ami biztos alapon Tupac a telefonszámát is odabiggyesztette a hölgy számára.

Azt mindig is tudtuk, hogy a rapper kimondottan érzelmes alkat volt. Jó példa erre több verse, levele és száma is. A legérzelmesebb cuccai ma is nagy népszerűségnek örvendenek, elég, ha “Keep Ya Head Up” és a “Brenda’s Got a Baby” című számokra gondolunk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés