Kövess minket

Hiphop

Van felesleges 88 millió forintod? Vegyél DaBaby verzét belőle!

Olcsójánosok kíméljenek jeligére.

Megosztva

Forrás:

Előre szólunk, nem lesz olcsó mulatság, ha mindeneképpen DaBaby-t szeretnéd az éppen készülő számodba közreműködőként. Méghozzá nagyon nem.

A 29 éves, egykor Baby Jesus néven ismerté váló rapper tegnap Instagram Storyban osztott meg egy sor videót, köztük a két évvel ezelőtt felvett, Leave Me Alone (Freestyle) egy rövid részletét is, melyben még arról szövegel pénzkötegekkel a kezében, hogy soha többé nem vállal vendégverzét 5 ezer dollár, vagyis nagyjából másfél millió forint alatt.

[vembed youtube=”qVxsJp5KeKs” ]Mivel azonban emberünk népszerűsége – részben az első, Baby on Baby című szólólemeze sikerének köszönhetően – azóta igencsak megugrott, mit megugrott, valósággal kilőtt, így a gázsiját is kénytelen volt kissé feljebb tornázni.

Potom 295 ezer dollárral.

Az ominózus posztból kiderül ugyanis, hogy most már 300 ezer dollár az ára egy DaBaby featnek, ami közel 90 millió forintnak felel meg.

Ennyire mélyen nem kell a zsebében nyúlnia annak, aki mondjuk DaBaby majdnemhogy névrokonát, Lil Baby-t szeretné befűzni. Ő tudniillik beéri 100 ezer zöldhasúval, azaz nagyjából 30 millió forinttal is.

Végezetül, csak a miheztartásképpen jegyezzük meg; Young Thug speciel 500 ezer dollárért ugrik be vendégeskedni, szóval innen nézve a 300 ezer teljes mértékben „baráti árnak” tekinthető.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés