Kövess minket

Hiphop

Van itt azért egy másik fehér rapper beef is, amiről még nem beszéltünk

Mondjuk nem is annyira érdekes, mint a másik.

Megosztva

Forrás:

Miközben totál rácuppantunk Eminem beszólásaira, majd az azt követő egyetlen válasz diss-re Machine Gun Kelly tolmácsolásában, teljesen figyelmen kívül hagytuk a másik fehér rapper vs. fehér rapper párharcot, ami MGK és G-Eazy között zajlik.

KINEK ÁLL EZ ÉRDEKÉBEN?! – hangozhat a kérdés. Nem is hallgathatjuk tovább el ezt a beefet, lássuk is miért utálja épp egymást Eazy és MGK.

Az első lövést ki Machine Gun Kelly adta le, mikor augusztus végén Funk Flex rádióműsorában freestyle-ozott. Itt rappelte azt, hogy az egyetlen „Eazy” nevű rapper, akit ő ad, annak „E”-vel kezdődik a neve, nem „G”-vel. Ezután felhozta, hogy elege van abból, hogy mások hozzá hasonlítják, ja és a csaját (Halsey) is megdugta.

Erre válaszolt Eazy egy „Bad Boy” című diss-szel (MGK “Wild Boy” slágerének kicsavarása), amelyben a kaliforniai rapper főleg azzal vág vissza, hogy Kelly karrierje közel sincs ott, ahol szeretné és ezért ilyen féltékeny. „MGK ne trollkodjál, olyan akarsz lenni mint én, csak mérges vagy, mert nem vagy olyan híres mint én” – rappeli. Eazy egy verést is beígér MGK-nek, ha még egyszer a (most már ismét) barátnőjét a szájára veszi, majd elmeséli a hallgatóságnak, hogy mikor együtt turnéztak Európában (igen, ilyen is volt), akkor MGK folyamatosan féltékenykedett, míg a finn állomásnál le nem ültek beszélgetni, ahol Kelly majdnem elsírta magát. Eazy azt is felhozza, hogy habár MGK Diddy kiadójánál van, mégis Eazy-vel jobban kijön a Bad Boy főnök. Végül azzal zárja a diss-t, hogy lám-lám Eminem is beoltotta, ez nem lehet véletlen. 

[vembed youtube=”QtH9wiSd1DU” ]Folytatjuk, amint beleszól a vitába Mac Miller, Stitches, ne adj Isten, Vanilla Ice.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés