Kövess minket

Rock

Vasárnap az Apocalyptica-tól lesz hangos a budapesti éjszaka

Ezen a hétvégén érkezik Budapestre a finn Apocalyptica turnéja. A Barba Negra Music Clubban, október 11-én az ausztrál Tracer nyitja majd meg az estét lendületes rock ‘n’ roll produkciójával, majd a Franky Perezzel kiegészülő cselló-metal főhősök lépnek színpadra, akik látványos, és egész életművükön átívelő programmal készülnek.

Megosztva

apo night09 credit Ralf Strathmann

Két óra hosszúságú koncertekkel, és az új album mellett az egész életművet felölelő műsorral kezdte meg európai turnéját az Apocalyptica. A finn cselló-metal zenekar magával hozza a legutóbbi, Shadowmaker című lemezen állandó énekesként hallható Franky Perezt is. Az előkészületekről Eicca Toppinen egy rövid videóüzenetet is közzétett a Facebookon.

A turnén a finneket egy ausztrál rockbanda, a Tracer kíséri. A 2004-ben, Adelaide városában alakult háromtagú csapat El Pistolero című lemeze a BBC rocklemez listájának TOP 10-ében nyitott néhány éve, 2012-ben pedig a Classic Rock Magazine legjobb új zenekarnak járó díját is megkapták. Most idén megjelent, Water for Thirsty Dogs című lemezüket mutatják be, amelyről az Astronaut Juggernaut című dalt itt hallgathatjuk meg.

[vembed youtube=”GcRPlsNksNY” ]

A két zenekar október 11-én lép fel a Barba Negra Music Clubban. Ahova végre rendesen beférhetnek azok is, akik végre normálisan szeretnék hallani és látni is a koncertet, nem úgy, mint évekkel korábban, minden egyes alkalommal a Szigeten. A banda nagyságához mérten, kicsi sátorban..aki bent volt, menekült ki, mert megfulladt, aki kint volt, az meg nem hallott semmit.

Szóval hajrá mindenkinek, aki esetleg lemaradt volna anno!

Belépő: 7900 Ft, a jegyértékesítő hálózatokban és a koncert napján 8900 Ft
Jegyek kaphatók a Ticketportal és a Ticket Expressz hálózatában,a CD Pince, Hammer Zenebarlang, Headbanger üzletekben, valamint a Barba Negrában ill. a www.barbanegra.hu és www.concerto.hu oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.concerto.hu
http://www.apocalyptica.com/
http://www.tracer-band.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/711257438947883/

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés