Kövess minket

Stílus

Vasárnap elstartol az első szabadtéri WAMP az Erzsébet téren

A Millenárisról ismét szabad ég alá költözik az egyik legnépszerűbb budapesti dizájnvásár, amely idén több mint száz kiállítóval várja a látogatókat április 24-én.

Megosztva


Az Erzsébet téri WAMP kötelező program tavasztól őszig a magyar dizájn és divat rajongóinak, mert itt nemcsak személyesen találkozhatunk a tervezőkkel, hanem a legnívósabb hazai dizájncikkek közül válogathatunk.

A 10 évvel ezelőtt elindult kezdeményezés mára Magyarország legnagyobb és legkedveltebb dizájnvásárává nőtte ki magát, ahol alapvetően ruhakollekciók, különböző kiegészítők, ékszerek, berendezési tárgyak és más termékek közül lehet válogatni a zsűrizés útján kiválasztott magyar és külföldi tervezők, iparművészek kínálatából. Már bekerülni a kiállítók közé is hatalmas elismerés, ez biztosítja a kapható áruk színvonalát.

Egyre több érdeklődőt vonz a havi rendszerességgel megrendezett vásár, ahogy fokozatosan nő az érdeklődés itthon is a magyar dizájnerek termékei iránt. Bár az árak nem olcsóak, már csak azért is érdemes kinézni, hogy képbe kerüljünk és megismerkedjünk az egyedi termékeket gyártó magyar márkákkal – aztán persze nehéz megállni, hogy ne szeressünk bele valamelyik különleges darabba!

További információ és a kiállító tervezők listája itt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés