Kövess minket

Hiphop

Vasárnap jelenik meg Kanye West új „Jesus is King” lemeze

Most már tényleg?!

Megosztva

Forrás:

Ye rajongók ismét felültetve érezhették magukat, hisz Kanye West az ígérete ellenére nem droppolta pénteken a kilencedik, „Jesus is King” című új nagylemezét. Nem ez az első alkalom, hogy Kanye kitolja valamelyik projektjének a megjelenését, és valószínűleg nem is az utolsó, szállingóztak tehát a mémek, hogy mekkora balekok vagyunk, hogy már megint ELHITTÜK, hogy ezúttal tartani fogja a szavát.

Forrás:

Forrás:

Szombatra virradóan aztán arra ébredhettünk, hogy lemez még mindig nincs, de Kanye ennek ellenére ledobta hozzá a hivatalos merchöt, amit könnyedén nevezhetünk a jelenlegi legmenőbb keresztény ruhakollekciónak, valaki szóljon Semjén Zsoltnak, hogy ne az abortusz legalitásán húzza a száját, hanem inkább ilyeneket osztogasson szegény gyerekeknek, máris több hívő lenne. 

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

A rövid és hosszú ujjú pólókat, valamint pulcsikat tartalmazó drop darabjai 50 és 140 dollár között mozognak, és a hivatalos West shopból lehet őket beszerezni.

Ezután már gyanús volt, hogy a lemez sem lehet messze, amit csak megerősített, hogy Ye felesége, Kim Kardashian egy hotelben firkantotta fel, majd osztotta meg a „Jesus is King” hivatalos(??) dallistáját. Ebből azért arra lehet következtetni, hogy a lemezmegjelenés inkább improvizatív, mint előre megtervezett.

[twitter]https://twitter.com/KimKardashian/status/1177721870503817216[/twitter]
Nem sokkal később egy Insta storyban hivatalos(??) dátumot is kaptunk a megjelenésre, Kim ugyanis állítja, hogy már csak az utolsó simításokat végzi Ye a cumón, és egy szombati chicagói és vasárnapi NYC lemezhallgatási buli után mi is hallhatjuk valamikor a vasárnapi nap folyamán. Hallelúja, ha így lesz!

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés