Kövess minket

Elektronikus

Vasrudakkal verték szét a francia rendőrök egy illegális buliban a berendezést

Megosztva

Háborús hangulat alakult ki Franciaországban egy 1500 fős illegális rave bulin pénteken, ahol a rendőrök nem csak oszlattak, de még a hangfalaknak és a lejátszóknak is nekiestek – írja a írja a France24.

Az ország nyugati felén megtartott partit egy korábban eltűnt, majd később holtan talált fiú emlékére szervezték, de este 11-kor rendőrök jelentek meg a helyszínen, akik azonnal könnygázzal kezdték oszlatni a távozásra nem hajlandó tömeget. A közönség és a rendőrök közt ezután erőszakos összecsapás alakult ki, ami egészen szombat délutánig zajlott, molotov koktélokkal, téglákkal, és fémgolyókkal is dobálták a hatóságokat, de a rendőrök sem kímélték a bulizókat, egyikük elvesztette a kezét a harcban. Két rendőr megsérült, végül öt embert állítottak elő, többek közt hivatalos személy elleni erőszak vádjával.

A legnagyobb felháborodást az keltette, hogy a rendőrök egyenesen szétverték a hangrendszert, kontrollereket rugdostok, hangfalakat vertek szét vasrudakkal, tették mindezt természetesen teljesen illegális módon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés