Kövess minket

Bulvár

Vastag Csabának is bejön Zséda új könyve

Hatalmas sikerrel debütált Zséda legújabb, ötödik kalendáriuma, amelyet a hétvégén mutattak be az Alexandra Könyváruház Lotz-termében. A könyvbemutató szenzációja volt, hogy először hangzott el színpadon Zséda Vastag Csabával közös duettje, a Legyél a másé!

Megosztva

zseda kalendarium20161125

Fotó: eletszepitok.hu

A 2016-os, Body & Soul címet viselő friss kötet középpontjában a test és a lélek harmóniája áll. Zséda minden eddiginél közelebbi bepillantást enged az életébe. A kiadvány érzéki fotói, melyeket Zsólyomi Norbert készített, részletekbe menően emelik ki a nagybetűs NŐT.

Óriási érdeklődés övezte a könyvbemutatót, ahol az énekesnővel Gyuricza Eszter, az Alexandra Kiadó kiadóvezetője beszélgetett.

-Amikor ezt a könyvet terveztem, nem gondoltam, hogy így alakul az év vége, ahogyan most a világ eseményei mutatják. A harmóniának talán fontosabb a szerepe, mint valaha. Azt gondolom, a saját választásunkon múlik, hogy reggel, amikor felkelünk, a szépség irányába induljunk el, a szép gondolatok és a szép tettek irányába. Ebben a kis kötetben ehhez szedtem össze néhány ötletet, tanácsot, programot. Hiszek a gondolat teremtő erejében.  Hiszek benne, hogy ha tényleg elhatározzuk, tudunk változtatni a gondolatainkon, lelki beállítottságunkon és a testünkön is.– mondta el Zséda a kalendárium kapcsán.

A könyvbemutatón a beszélgetéshez Zsólyomi Norbert mellett Vass Virág is csatlakozott, mivel Zséda friss kalendáriumában az írónő novellája is olvasható, illetve egy izgalmas hármas interjú Zsédával és Nyáry Krisztiánnal.

A könyvbemutató izgalmát fokozta, hogy először hangzott el színpadon, nagyközönség előtt Zséda és Vastag Csaba vadonatúj és nagysikerű duettje, a Legyél a másé!

-Izgalmas, mozgalmas, tartalmas kis könyv lett ez, nekem persze a legjobban Zséda gyönyörű fotói tetszenek benne.– vallotta be a kalendárium kapcsán Vastag Csaba, aki számos rajongóval közösen ezen a napon vette először kezébe a kiadványt.

A két énekes produkcióját hosszan tartó tapssal díjazta a több száz néző.

A Body&Soul címhez illeszkedően, Zséda idei kalendáriumában a testi és lelki feltöltődéshez szolgál tanácsokkal, ötletekkel. Teszi ezt az évszakokhoz illeszkedve, a tél-tavasz-nyár-ősz hangulatát követve, ugyanakkor külön figyelmet szentelve a karácsonyi időszaknak. A kötetben idén is szerepelnek stílus és szépségtippek, öltözködési tanácsok, szabadidős programajánlatok, receptek. Ezek mellett egészségmegőrzési, kulturális, életmód és sport témák is megjelennek. A naptároldalak helyet kínálnak az olvasók számára programjaik bejegyzésére, a jegyzetoldalak pedig lehetőséget biztosítanak gondolataik, fontos teendőik leírására. A gazdag tartalom ezúttal is exkluzív kivitelben jelenik meg: Zséda különleges fotóival, 208 színes oldalon. A kötet az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

A nagysikerű bemutató a Lotz-teremben dedikálással zárult.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.