Kövess minket

Hiphop

Vége a Lil Wayne vs. Birdman vitának, Weezy több mint 10 millió dolláros kártérítést kap

Egyben a Cash Money-tól is távozik.

Megosztva

Forrás:

Lezárult Lil Wayne és Birdman pénzügyi vitája – tudta meg a The Blast. Az oldal információ szerint Wayne ügyvédje május 23-án értesítette az ügyet kezelő bíróságot, hogy peren kívül megegyeztek a felek.

Weezy-nek állítólag szép nagy summa, több mint 10 millió dollár üti a markát, amit nem Birdman, hanem a Cash Money Records anyaszervezete, a Universal Music Group fizet majd ki. A rapper emellett a Cash Money-tól is távozik, többé nem köti oda a szerződése. A jogi huzavona miatt késleltetett  “Tha Carter V” album megjelenése elől is elgördültek az akadályok, a Universal tehát bármikor droppolhatja a lemezt. A zeneipari óriás, Drake és Nicki Minaj új kiadványainak bevételéből pótolja majd a Weezy-nek kifizetett összeget.

Lil Wayne még 2015-ben perelte be a Birdman által vezetett Cash Money kiadót, amiért szerinte súlyos összegekkel tartoznak neki. Összesen 51 milliót szeretett volna, de a most kiharcolt 10 millió pontosan annyi, amennyit a Carter V-ért követelt. Rick Ross és Drake is felszólalt nyilvánosan Wayne mellett, míg Pusha T rendszeresen felhozta diss trekjeiben, hogy Wayne-t totálisan átverte, és kihasználta Birdman.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés