Kövess minket

Bulvár

Véget ér Tyra álma

Nekünk leginkább Miss J Alexander fog hiányozni.

Megosztva

americas next

22. évad után megkaptuk az utolsó üzenetet Tyrától. Sajnos nem láthatjuk többet együtt se Miss J Alexandert, se a szexi Nigel Barkert, ugyanis nem lesz, többet Topmodell leszek. A hírt saját maga Tyra jelentette be a Twitteren és később az Instagramon is beszámolt róla.

A 22. évadot december 4-én, teljesen véletlenül Tyra Banks szülinapján kezdik el vetíteni az Egyesült Államokban. Biztosak vagyunk benne, hogy izgalmakban és drámában bővelkedik majd. A sorozat egészen a 13. évadig ugyanolyan volt: 170 centiméter feletti lányokat kerestek, akikben találtak valami különlegeset. A 13. évadban kifejezetten 170 centiméter alatti lányokat válogattak be, majd a 14. évadban újra helyreállt a megszokott rend.

A 21. évad azért volt különleges, mert egy férfi, Keith Carlos nyerte meg. Magyarországon mindössze egy évadot élt meg a sorozat, amit Nagy Réka nyert meg. Igazából külföldön több lehetőséget kapnak a lányok, nem csak az első helyezettek, hanem azok is, akik csak pár részt szerepeltek. Hazánkban Réka szerzett egy kis ismertséget, azóta néha fel-feltűnik egy fotózáson, de semmi extra. Mindenesetre nekünk hiányozni fog az egész modellvilág, Tyra kiborulásai, és Miss J Alexander kifutón tartott órái.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés