Kövess minket

Elektronikus

Véget ért a dubstep fesztivál, szóval a repülőn folytatták a bulit a nyughatatlan raverek

Egy idő után már a személyzet is engedte, hogy tomboljanak.

Megosztva

Forrás:

Aki végigcsinált már valaha fesztivált az életében, az tudja, mennyire nagy üresség tátong az emberben, mikor ott kell hagynia a pár nap alatt megszokott szabadság földjét, és vissza kell menni a mókuskerékbe. Egyesek persze az utolsó pillanatokig kapaszkodnak az érzésbe, mint például annak a repülőgépnek az utasai, akik a Lost Lands nevű dubstep fesztiválról tartottak hazafelé.

A nyughatatlan raverek Minneapolis felé repültek, de a járatnak kerülnie kellett Wisconsin irányába egy durva vihar miatt, és azt sem engedték, hogy leszálljanak az utazók, mikor várakozni kellett. Az utasok fesztiválhuszár része megpróbálta szórakoztatni a gépet, méghozzá hangos dubstep zenével, és egy kis headbangeléssel, és bár többször rájuk szóltak a stewardessek, a szintén velük utazó Ganja White Night nevű DJ-k mosollyal nyugtázták az őrjöngést.

Egy idő után elkezdték skandálni, hogy „titkos szett, titkos szett!”, és itt már a fedélzet munkatársai is érezték, hogy az a legjobb, ha inkább kifárasztják a fesztiválozókat, szóval adtak nekik fél percnyi szabad tombolást. Alább látható az eredmény:

[vembed youtube=”TGFWH_bPCwo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük