Kövess minket

Hiphop

Véget ért a Rap Number One, már csak győztes kell hirdetni

Aki aztán közös klipet forgathat az AK26 csapatával.

Megosztva

Forrás:

Egy pillanatra nem figyeltünk oda és máris befejeződtek az AK26 által életre hívott tehetségkutató, a Rap Number One küzdelmei; a srácok ugyanis a múlt hét folyamán szép sorjában kidobálták a sorozat harmadik, negyedik, illetve az utolsó, ötödik részét. Innentől kezdve a nézőkön a sor, hogy eldöntsék, ki volt a legjobb a szerencsét próbálók közül.

A műsor az eredeti tervek szerint négy epizódból állt volna, ám a BSW segítségével zsűrizett második adást végül két önálló egységre bontották, a harmadik rész tulajdonképpen a második lezárásának tekinthető. Ebben a legnagyobbat egy háromtagú rap-csapat pirított, a tagok csupán 10 évesek, de fiatal koruk ellenére kimondottan összeszedetnek tűntek: a blokkok mellett a duplázások is szinte tökéletesen a helyükön voltak, sokakkal ellentétben a trió egyszer sem csúszott ki az ütemből, ami egy rap-műsorban nem feltétlen hátrány.

[vembed youtube=”sjtpyCnSj78″ ]A negyedik rész több szempontból is kilóg a sorból, az eddigi maratoni felvonások után ezt mindösszesen közel egy órásra vágták meg (interjúk nélkül inkább fél óra), a zsűriasztalnál pedig a Bloose Broavaz-ból ismert M-Squad, vagyis Tibbah és Rizkay foglalt helyet a jól „megszokott” Hiro, Giajj valamint The King BJ társaságában. Az adás végén, amolyan jutalomjátékként az addig riporterként tevékenykedő humorista, Bellus István is rappelt (?) egyet.

[vembed youtube=”EVgcHeztGBo” ]A befejező, ötödik részben csapatokat már nem, csak szólóban nyomuló arcokat láthattunk-hallhattunk, bár azt zárójelben jegyezzük meg, hogy a hangosítással valami nem stimmelt, ezért nem szólt mindenki tökéletesen. Fura volt figyelni azt is, ahogy ketten az indulók közül papírról meg telefonról olvasták fel a szövegüket – képzeljük csak el, hogy például Essemm így lépne fel mondjuk a legközelebbi bulija alkalmával.

[vembed youtube=”jWiEb13TlWY” ]A versenyzőkre ezen a linken adhatjátok le szavazaitokat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés