Kövess minket

Hiphop

Végképp elege lett az old school rapperek zúgolódásából 21 Savage-nek

Erőteljes nyílt levélben fakadt ki a kritizálókra.

Megosztva

Forrás:

Újabb fejezetéhez érkezett az öregiskolás rapperek és a fiatal arcok közötti, már-már unalomig ismételt harc, ezúttal 21 Savage főszereplésével. Nem tudni min húzhatta fel magát Huszonegy, de tegnap írt egy nyílt levelet, amiben arra kéri az OG rappereket, hogy fejezzék be a fiatal generáció szapulását végre.

[twitter]https://twitter.com/21savage/status/933056041562013697[/twitter]

A dominikai származású Savage egy bő lére eresztett Twitter posztban mondta el véleményét, miszerint a régi arcoknak el kellene fogadnia, hogy a zene változik és bizony ez nem feltétlen rossz dolog. A hallgatók körében még sosem volt ilyen népszerű a műfaj, ez pedig részben a fiatal emszík érdeke is.

“Miért ítélkezik ennyi old school rapper a fiatalabb generáció fölött? Azt mondják drogos zenét csinálunk, mintha drogdíler zenét csinálni jobb lenne, mi a különbség? Mi a helyzet azzal, hogy a rap zene a legnépszerűbb műfaj jelenleg a világon, legalább ezt miért nem ismeritek el? Az előadók már a ’70-es, ’80-as évekbe is kokóztak és nyomták a cracket , talán azt elfelejtették? Ahelyett, hogy ítélkeznétek, próbáljatok meg ti változást hozni. Ha az előző generáció zenéjének üzenete annyira jó volt, miért hagytak el minket a szüleink a crack kokainért cserébe? Miért lövöldözzük még mindig egymást az utcán? Ne minket használjatok bűnbaknak! A mi zenénk a tükörképe annak, ami a közösségén belül épp zajlik, és mi csak a tehetségünket próbáljuk arra felhasználni, hogy elmenekülhessünk ebből a közösségből.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.