Kövess minket

Események

Végleges az augusztus végére kitolt Kolorádó Fesztivál fellépőlistája

Új headliner és több mint 70 új hazai fellépő.

Megosztva

Forrás: Kolorádó

Az elmúlt pár hónap elég kemény volt mindenki számára a zeneiparban, és ebbe a Kolorádó Fesztivál is beletartozik. A járvány miatt egy hónapja ki kellett tolni a fesztet augusztus végére, mostanra pedig közelít a teljeshez a fesztivál line-upja, néhány meglepetéssel azért még érkezik.

Sajnos néhány korábban bejelentett előadó különböző okok miatt (utazási korlátozások, teljes turnék lemondása, kötelező karantén hazatéréskor, fellépők egyéni döntései stb.) lemondta a Kolorádós fellépését. A kiesők teljes listáját megtaláljátok ezen a linken.

Természetesen pótolva lettek a távolmaradók, ezért új headlinerként csatlakozik az eseményhez augusztus végén a Kokoroko, akiknek ezzel a számával már biztosan mindannyian találkoztatok az elmúlt pár évben, egyébként pedig szuperkedves jazzkonzis társaság, akik Nyugati-Afrika komplett zenei örökségét hozzák el afrobeattől a highlife-ig. Az új külföldi fellépők táborát erősíti a upsammy aki egy hónapja megjelent lemezével térdre kényszerítette a komplett holland furazenei újhullámot. Rajtuk kívül bejelentésre kerül 70 új hazai előadót, köztük a nagyobb koncertkedvencektől a legizgalmasabb feltörekvő fiatalokig.

Visszatér a majorba legújabb lemezével a Galaxisok, ahogyan a Gustave Tiger és a Mordái is. Az On The Low ernyője alatt fellép többek között az Ibbigang, AKC, Lenszkij és Figura is. Ott lesz a Black Bartók is, Žagar pedig egy új élő szettel lép majd színpadra. A kicsik közül említésre méltó a Dupla Eutanázia, illetve az Agavoid és a Puma Danger, akik új lemezeiket mutatják majd be, illetve Kolorádóban debütál élőben a Flanger Kids, valamint Villö Acetone. A közel teljes listát megtaláljátok a a lenti lineup plakáton.

A sok új info, nehézség és világégés ellenére azért sokan maradnak a tervezett fellépők közül; az elektro nagyasszony Helena Hauff zavartalanul kaszabol majd a Csodaszarvason, Daniel Avery éteriből könyörtelenbe forduló elektronikáját sem kell hiányolni senkinek, Kolorádóban éjszakázik a szívmelengető tánczenék csendes hercege, Hunee, illetve a Bo Ningen matekos zaj-rockja sem marad ki az idei nyarunkból – hogy csak néhányukat említsük.

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük