Kövess minket

Aztaa

Végre itt a Lil Xan párna, ami egész eddig hiányzott az ágyadból

Az intim esti pillanatokhoz.

Megosztva

Forrás:

 Van egy PIZZASLIME nevű márka, ami tök vicces termékeket gyárt. Csakhogy a jelenlegi felhozatalukat nézzük, van “Drake könnyek” felirattal ellátott bögréjük, Fat Joe meztelen felsőtestét villogtató, és a Jersey Shore-os szerelmünket, Snookit ábrázoló törölköző, Pitbull testpermet, Tiger Woods rabfotójával felturbózott vászontáska, és egy csomó póló „Oprah 2020″ felirattal, pizzás logóval, vagy éppen Kylie Jenner telibenagyított arcával.

A celebekből, popsztárokból, Trumpból és a hypebeast kultúrából is gúnyt űző brand a minap viszont valami olyasmivel rukkolt elő, ami nem is lehetne aktuálisabb és zseniálisabb: megérkezett a Lil Xan párna, sőt, egy egész Lil Xan kollekció!

A rapper augusztus 20-án, újdonsült barátnője, Noah Cyrus társaságában jelent meg az MTV Video Music Awards-on, ahol semmi érdekes nem történt, de legalább elkészült A KÉP :

Forrás:

A végtelenül előnytelen puszis fotó, ami nem sokkal a kikerülése után szabályszerűen mémmé vált, és ilyen, plusz ehhez hasonló kompozíciókban bukkant fel:

Forrás:

 

Forrás:

 

Forrás:

Így szinte adta magát a dolog, hogy a mémvilágból gyakran inspirálódó Pizzaslime tervezői rögtön lecsaptak az előadóra, vagyis inkább a pofijára, amiből végül egy komplett kapszulakollekció kerekedett. A fekete, fehér, és babarózsaszín hosszú-és rövidujjú pólókon és kapucnis pulcsikon a Yung Jake nevű, emojikból arcképeket kirakó művész Lil Xan-feldolgozását látjuk az apró Xanarchy feliratok mellett, viszont a kapszula legerősebb darabja mindenképpen a Titanic híres jelenetébe illesztett Xan, aki cuppanásra készen épp szenvedélyesen karolja át Kate Winsletet a bágyadt naplementében. A párna meg hát magáért beszél, és még választási lehetőségünk is van, hogy melyik változat lenne a legideálisabb egy meghitt szundihoz. 

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Instagram post by @yungjake * Aug 27, 2018 at 5:02pm UTC

26.8k Likes, 1,094 Comments – @yungjake on Instagram

Az árak 20-tól 60 dollárig terjednek, de figyelem: a cuccok az exkluzivitásuk megőrzése érdekében csak 48 óráig elérhetőek, az idő pedig rendesen fogy, így az oldal alján pergő számláló jelzi, hogy meddig zsebelhetjük be az igazán hiánypótló, korszakalkotó termékeket. Este hétig még innen behúzható az új alvókád, szóval hajrá!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük