Kövess minket

Hiphop

Végre klipet kapott 2016 legjobb magyar rap száma

Tranzkaphka „Kodein” klippremier.

Megosztva

Forrás:

Tegnap este lezajlott a 3. Magyar Klipszemle, ahol a legjobb itthoni zenei videókat díjazták. A Blik Dani, Fabricius Gábor, Jakab Juli, Sallai Zsuzsa „Sazsu”, Sixx, valamint Oltai Katából álló zsűri 665 klip közül választották ki a legkiemelkedőbbeket, igaz előtte a közönségszavazás kategóriánként 5-re szűkítette le a számukat. 

Osztottak díjat többek között a legjobb koncepció (The Qualitons – Shallow), legjobb lyric videó (Heavenhike – Nyugi), legjobb no budget (Grafit – Dilomalom), legjobb trash (Bab’aziz: Ima), legjobb rendezés (Bohemian Betyars feat Parno Gaszt – Ha menni akarok / Pannonia Allstars Ska Orchestra – Utca végén), és a legjobb operatőr kategóriában is, utóbbi extrán érdekes, mivel a trAnzKaPHka Kodein” című számához készített friss klip kapta az elismerést. 

Akkezdet Phiais Újonc P. és Sammie Beats, producerből álló duó még 2016-ban adták ki a „Kastély” című lemezüket, melyen ez a dal is megtalálható, a projektről már két éve is azt írtuk, hogy izgalmasan vegyíti a trap jegyeket az underground hiphoppal, azóta pedig cseppet sem vesztett a varázsából. A hozzá készült videót Jakab Péter rendezte és vágta, és egy lány kissé veszélyesnek tűnő, esti hazafelé útját követi végig.

[vembed youtube=”cihvy1u1-Cw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés