Kövess minket

Tech

Végre Magyarországon is elérhető a reklámok nélküli YouTube

Megérkezett a YouTube Premium és a YouTube Music.

Megosztva

Forrás:

A Google végre Magyarországon is elérhetővé tette a „YouTube Premium” és a „YouTube Music” szolgáltatásait, melyek segítségével kényelmesebben streamelhetünk zenéket és videókat. 

A Youtube Premium, ahogy a nevéből is kiolvasható az alap YouTube premium változata, reklámmentes videónézést biztosít, elérhetőek vele a YouTube saját készítésű műsorai (Originals), valamint offline videónézésre is alkalmas (az appba kell letölteni a videókat, utána internetkapcsolat nélkül is nézhetjük őket), és ami talán a legnagyobb előny: mobilon a háttérben is tud futni az app, tehát lezárt képernyő mellett is tudunk vele zenét hallgatni. Az előfizetés díja jelenleg 1790 Ft / hónap.

A YouTube Music szintén elérhetővé vált, ez gyakorlatilag egy újabb zenestreaming szolgáltatás a Spotify és az Apple Music pályáján. A YouTube rengeteg elérhető zenét ígér, és állítólag sok olyan kontentet is biztosít, amit a konkurencia nem. Ennek az előfizetői díja 1490 Ft havonta, de ingyen is lehet használni, csak akkor el kell viselni a reklámokat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés