Kövess minket

Stílus

Végre stílusos a magyarok olimpiai ruhája

Éljenek a fiatal divattervezők!

Megosztva


A közvélemény nem mindig kedvelte az olimpiai ruházatot. Hol túl kihívónak titulálták, hogy túl egyszerű volt, de volt olyan is, hogy csak egyszerűen nem tetszett nekik valamilyen mondvacsinált oknál fogva. Most végre egy olyan divatos, könnyed, stílusos ruhát alkottak, amelyben büszkén vonulhatnak majd végig sportolóink Brazíliában.

A pályázatot még nyáron írták ki, és várták minden olyan fiatal divattervező jelentkezését, akik szerették volna bemutatni egy-egy ruhadarabjukat a sportolókon. Több remek pályamű is érkezett, de a szakmai zsűri három tervező munkájából döntött végül. A NUBU, a THE FOUR és a USE UNUSED került a döntőbe, végül a USE UNUSED győzedelmeskedett.

A szettek egytől-egyig könnyűek, nem hangsúlyozzák túlnyomóan a magyarságot és akár olimpián kívül is viselhetőek lennének. Még a cipőválasztás is tökéletes volt, könnyed szandállal és loaferrel párosították a darabokat. Nem tudjuk igazából már tovább fényezni a USE UNUSED csapatát, szívből gratulálunk nekik és köszönjük, hogy végre olyan ruhákat készítettek, amelyek rendkívül stílusosak. Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük