Kövess minket

Pop

Végre új számokon dolgozik BJÖRK!

Az izlandi énekesnő új zenei anyagokon dolgozik. A hírt Robin Carolan, a Tri Angle Records igazgatója tette publikussá. Arról is szót ejtett, hogy Björk munkáját ismét The Haxan Cloak támogatja majd.

Megosztva

[instagram]_5FtNXyJhA[/instagram]
Carolan az Instagram felületet kihasználva reagált néhány pletykára, és elejtett egy-két infót a készülőben lévő zenei anyagról is. A vezérigazgató lelkiismeretesen védte Björköt, és elmondta azt is, hogy kifejezetten irritálja az, ha kételkednek az énekesnő képességeiben. Majd azzal folytatta, hogy Björk mindent egyedül csinál: ír, zenét szerez és énekel is. Az igazgató érvként hozta fel azt is, hogy Björknek nincs szüksége másra. Végül, feltette azt a kérdést, hogy ennek a nőnek még mennyi fantasztikus zenét kell kiadnia, hogy senki ne kételkedjen tehetségében?

Björk zenei karrierje a ’70-es években vette kezdetét. Az izlandi énekesnő debütáló albumát 1977-ben, 12 éves korában adta ki. Második stúdiólemezének paradox címet adott, és Debutnak keresztelte, mellyel 1993-ban nemzetközi elismerésre is szert tett. Ezt több lemez is követte: Post (1995), Homogenic (1997), Vespertine (2001), Medúlla (2004), Volta (2007), Biophilia (2011) az utolsó pedig a Vulnicura. Az énekesnő mostanra magáénak tudhat 13 Grammy-díj jelölést, azonban egyet sem sikerült szobrocskára váltania. Ettől függetlenül több híres slágere is született: Isobel, Human Behaviour, Hyperballad, All Is Full Of Love, Big Time Sensuality vagy a Army Of Me.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés