Kövess minket

Aztaa

Végre valaki videóra vette a dühöt, amit az utolsó éjszakai lehagyása után érzünk

Nincs rosszabb érzés, mikor mennél haza azokból a bizonyos “csak egy sör és jövök el” estékből, amik valahogy mindig “csak egy sör és minden más amire már nem is emlékszem”-re módosulnak, és az éjszakai járatok szabotálják az életedet azzal, hogy embertelen perceket kell várni dülöngélve a megállóban.

Megosztva

Illetve de, van rosszabb érzés, amikor azt a bizonyos éjszakait még sikerül le is késni, vagy azért mert túlságosan belemélyedünk a telefonunkba, nem férünk fel, vagy esetleg meg se áll a sofőr. Valami hasonló zajlik az alábbi videóan is, amit a Népszínház utcában sikerült rögzíteni, egy enyhén ittas úriemberről, akinek a reakciója instant humorforrás, ahogy Csubakkai orgánumával üvölt az elhaladó villamos után. A kommentszekcióban persze azonnal a pesti türelmetlenséget hozták elő, de a videót készítő Mirtill a leírásban egy kis kontextust is ad a történethez (spoiler: nem is ez volt az utolsó járat), miszerint:

“A videón látható esemény egy nagyjából egy órás dráma kiragadott részlete. A kedves úr kb. 4 villamost szalasztott el, csak mert nem volt képes felszállni, annyira be volt rúgva. 23 óra után készült a felvétel, azonban nem ez volt az utolsó villamos. Később a rendőrök is megjelentek, de egy gyors igazoltatás után a bácsi folytatta tovább a műsort.”

[vembed youtube=”TMjM6z9014k” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés