Kövess minket

Aztaa

Véletlenül vágatlan felvételt töltött fel a Youtube vlogger, benne maradt, hogy bántalmazza a kutyáját

Már a Los Angeles-i rendőrség is vizsgálja az ügyet.

Megosztva

Forrás:

A közel 340 ezer feliratkozóval rendelkező Youtuber, Brooke Houts véletlenül egy közel vágatlan anyagot töltött fel legutóbbi vlogjából, így a nézői betekintést nyerhettek abba, hogyan is bánik a kutyájával a színfalak mögött. A mindennapjait megörökítő videós rendszeresen rak ki közös videókat a dobermannjával, pláne mivel állítása szerint a nézők ezt kérik tőle, ezekben elmondja, hogy milyen jól kijönnek, mégha a kölyökkutya egy kicsit izgága is. A vágatlan felvétel viszont teljesen más képet mutat, hisz Houts többször megüti, ellöki, sőt még le is köpi az ebet, amikor az nem úgy viselkedik, ahogy ő azt szeretné. Elég sarkos változás egy pár héttel korábbi videójához képest, ahol azt állítja „az erőszak nem vezet sehova” egy kutyánál, ezért ő csak keményen rászól az állatra, ha rosszalkodik.

[vembed youtube=”A-CZp3HYXt8″ ]A felvétel hamar virális lett, így a Youtuber gyorsan törölte azt a csatornájáról, de többen feltöltötték azt újra. Nem meglepő módon a nézői ellene fordultak, és habár a botrány miatt csak pár ezer feliratkozót vesztett, a kommentszekció csakis a kutyaveréssel van elfoglalva, és több korábbi videóján is durva diszlájk arány kezd kialakulni. 

A felvétel a Los Angeles-i Rendőrség állatbántalmazási részlegének a figyelmét is felkeltette, a hatóságok vizsgálatot indítottak. 

Houts Twitteren kért úgy-ahogy bocsánatot. Állítása szerint nem bántalmazta igazából kutyát, mint elmondta, nincs pénze egy kutyaidomárra, és néha muszáj megnevelni az ebet, különben elkanászodik. Szerinte le se köpte az állatot, hiába van rá videóbizonyíték. Az elbagetizált bocsánatkérést nem fogadták túl jól a Twitter követői, elég megnézni ezt az alábbi csodás reakciót.

[twitter]https://twitter.com/AllanahTheVA/status/1159086748980301830[/twitter]
(Buzzfeed)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés