Kövess minket

Hiphop

Verekedés tört ki a Three 6 Mafia és a Bone Thugs-N-Harmony rap csatáján

Megosztva

Eldurvult a Three 6 Mafia és a Bone Thugs-N-Harmony tegnapi Verzuz rap csatája a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban. A két veterán rap kollektíva a tervek szerint csak a slágereit feszítette volna egymásnak, de a hatvanadik percben a testek is egymásnak feszültek, miután verekedés tört ki.

A káosz és a bunyó amiatt tört ki, hogy Bizzy Bone megvádolta a Three 6 Mafia tábort, hogy gúnyolják őt, miközben épp rappel.

„Hey yo hey, mielőtt még belekezdenénk, ti ronda gyökerek nem fogtok engem kóstolgatni, miközben itt vagyok a kibaszott színpadon” – mondta, mire Juicy J csak egy „kapd be a faszommal” válaszolt, és mutatta, hogy mehet tovább a zene. Bizzy ezután a Mafia női tagjához, Gangsta Boo-hoz vágott egy vizes palackot.

„Bizzy Bone, elgurult a gyógyszered? Mi a fasz bajod van, te kis köcsög?” – vágott vissza Gangsta Boo, majd tömegverekedés tört ki.

Bizzy Bone ezután visszament a színpad mögé, és a streamet is leállították. Később viszont Bizzy bocsánatot kért, amiért elrontotta a hangulatot. A Mafia tagok elfogadták a bocsánatkérést, a buli pedig folytatódott tovább, többek közt Lil Wayne, Lil’ Flip, és Lil Jon vendégszereplésével.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés