Kövess minket

Zene

Véres előzetest kapott az új Mortal Kombat film

Megosztva

Forrás:

Hivatalos trailert kapott a Mortal Kombat reboot, a készítők pedig nagyon szeretnék, ha mindenki tisztába lenne vele: ez egy véres film lesz. 

A verekedős videojáték adaptációban egy Cole Young nevű MMA harcos lesz a főszereplő, aki egész életében egy Mortal Kombat jellel a testén élt. Egy kis fejtágítás során megtudja, a jel nem egy fura anyajegy, hanem a kiválasztottságának a jele, őt is beválasztották ugyanis a legendás „Mortal Kombat” nevű bajnokságra, és ha ez nem lenne elég, az egész emberiség sorsa az ő kezében, pontosabban öklében van.

Az előzetesben feltűnnek a játékból már ismerős Sonya, Kano, Raiden, Jax, Liu Kang, Shang Tsung, és Kung Lao nevű harcosok, de a két természetfölötti ninja, Scorpion és Sub-Zero is kiemelt szerepet kapnak. A filmből a híres kivégzéseket sem spórolták ki, lesz itt szívkitépés, tűzsárkány, Sub-Zero pedig valakit konkrétan a saját lefagyasztott vérével döf agyon. A Mortal Kombat eddig két filmadaptációt élt meg, az elsőt 1995-ben, majd két évvel később érkezett „A második menet„, melynek olyan rossz volt a fogadtatása, hogy egy jó ideig nem mertek ismét hozzányúlni. Mindkét filmet 18 év alattiaknak szánták, az új viszont 18 pluszos lesz.

A Mortal Kombat április 16-án érkezik az amerikai mozikba, és az HBO Max streamingszolgáltatóra, magyar premierdátum egyelőre nem ismert.

[vembed youtube=”jBa_aHwCbC4″ ]
[twitter]https://twitter.com/MKMovie/status/1362432505236783105[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés