Kövess minket

Hiphop

Verést helyez kilátásba Kim Kardashian új pasijának Kanye a Game-mel közös új dalán

Megosztva

Ye ledobott egy új, „Eazy” című dalt, alább lehet is pörgetni. A trekk tartalmaz egy The Game verzét, a producere pedig a mostanában Nas-zal kollaboló Hit-Boy volt. Ez Kanye West első új zenéje a tavaly nyáron megjelent „DONDA” című tizedik stúdióalbuma óta.

Az új dal már a megjelenése előtt kavart egy kis vitát, hisz a kislemez borítóján egy nyúzott majom látható. A fotót Nick Knight készítette, de a borítót nem mindenki látta művészi önkifejezésként, a PETA állatjogi szervezet például kiadott egy közleményt, miszerint az aktivistáik rendszeresen találkoznak hasonló látvánnyal a különböző harmadik világbeli húspiacokon.

Kanye a dalban többek közt megemlíti a folyamatban lévő válását, a „világ legjobb válásának” nevezve azt, hozzátéve, hogy még a bíróságra is együtt mennek Kim Kardashiannel, de 2Pac „Thug Life” tetkója és Dr. Dre is kapnak említést. Szintén érinti a verzéjében a hírt, miszerint Kim háza mellett vett ingatlant, hozzátéve, hogy mi másra is lenne jó, hogy gazdag. Természetesen a YEEZY márkáról is rappel, viccelődve, hogy még a zuhany alatt is Yeezy bakancsot hord. A legváratlanabb sor mégis az, mikor azt mondja, hogy Isten azért mentette meg az életét a 2002-es autóbaleseténél, hogy össze tudja verni Kim Kardashian jelenleg pasiját, a humorista Pete Davidsont. A sor már csak azért is érdekes, mert rögtön utána Ye eldicsekszik azzal, hogy milyen bomba új barátnője van, aki amúgy egy színésznő, Julia Fox.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük