Kövess minket

Hiphop

Vérfürdőbe fulladt egy rap klip forgatása Chicago-ban

Egy ember meghalt négyen pedig megsérültek.

Megosztva

A huszonhárom éves, chicagoi Damond Dawson-nak az volt az álma, hogy egy napon ünnepelt rapsztár legyen. Egész’ jól alakultak a dolgai az utóbbi időben, saját albumon dolgozott és „Two Techs and a 50 Shot” című számából klipet szeretett volna készíteni. Sajnos mindebből már semmi nem valósulhat meg, mert a videó forgatása közben agyonlőtték.


A srác, aki Thugga néven rappelt, pár barátjával és rokonával a Foster Parkban kezdtek forgatni, mikor valaki a hátuk mögül előrántott egy fegyvert és lőni kezdett rájuk. Dawson-t a fején érte az egyik golyó, aminek következtében a helyszínen meghalt, négy társát pedig kórházba kellett szállítani, az ő állapotuk stabil.

A rendőrség értetlenül áll a tragikus események előtt, nem tudni ki, és miért lőtt rá a srácokra. Chicago-ban aznap este amúgy is lőporos volt a levegő, hiszen ezen az eseten kívül még nyolc (!) lövöldözés volt a város  különböző pontján.

Dawson édesanyja elmondása szerint jó gyerek volt, nem volt egy banda tagja sem, egyetlen bűne az volt, hogy nem fejezte be a középsulit…

(chicago tribune nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés