Kövess minket

Stílus

Vess egy pillantást A$AP Nast kollabjára a Converse-szel

Tyler, the Creator után ő a soros.

Megosztva

Forrás:

Mozgalmas éve van a Converse-nek. A Nike tulajdonában álló cég most nyáron társult Tyler Golf Le Fleurjével, de a szeptemberük is zsúfolt: 1-jén robbant az első kollaborációjuk a Chocolate nevű deszkás márkával, és egy NBA-s kollekciót is bejelentettek 29-ére.

De mi a helyzet Nast lépőjével? Az A$AP Mob oszlopos tagja nem csak rappel, a divat világában is otthonosan mozog, és úgy látszik, A$AP Bari erőszak ügye miatt bekövetkezett presztízsvesztése után Ő is saját darabok tervezésével próbálkozik. A megvalósítás magáért beszél: egy ’70-es évek divatjával operáló, hanyagul elegáns, visszafogott, mégis mutatós, őszies kollekcióval fogunk gazdagodni.

A kollab tartalmaz egy magasszárú Chuck Taylor All Star 70-t és egy alacsony szárú, mustárszínű, kordbársony anyagú One Star modellt, de egy autentikus ”Somewhere in Mid-Century” felirattal ellátott pólót is, ami csokoládébarna árnyalatban és krémszínben érkezik majd.

A remekbe szabott lábbelik hivatalosan szeptember 28-án jelennek meg exkluzíve a Time Square-n található Foot Locker üzletben. 

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.