Kövess minket

Red (18+)

Veszélyes játékok – van, ami nem való a hálószobába!

A szexualitásnak egyértelműen nem léteznek határai, kísérletezni bátran lehet, ám nem mindegy, hogy mivel – már, ami a nőket illeti.

Megosztva


Komoly problémát okozhat a nem megfelelő síkosító használata. Sokan úgy gondolják, hogy bármilyen olajjal lehet helyettesíteni a laborban ellenőrzött anyagokat, azonban meglátásuk téves. A nem megfelelő bázisú síkosítók nemcsak szexuális sérülésekhez vezethetnek, hanem az óvszerek minőségét is ronthatják.

A síkosítók mellett különösen vigyázni kell az édességekkel. A csoki, a tejszínhab és a méz rendben van, amíg a test felszínén marad. Ezek közül kifejezetten óvatosan kell bánni a tejszínhabbal, hiszen a tej kikezdheti a női nemi szervek pH-értékét, ami viszketéshez és gyulladáshoz vezethet.

Ezen a ponton érdemes még említést tenni az illatanyagokról, amiket a legjobb távolról is elkerülni, már csak azért is, mert a legjobb afrodiziákum a friss és üde bőr, melyet tiszta víz itatott át. 

Egy ideig divat volt az intim szőrzet színezése, azonban amilyen gyorsan trend lett, olyan gyorsan le is áldozott a csillaga. A színezés mehet, a fazonigazítás pedig jöhet. 

Végül, de nem utolsósorban, ha csak nem akarjátok az ügyeleten végezni, akkor kerülendő a flakon szexuális segédeszközként való használata is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés