Kövess minket

Pop

Veszélyes vizekre evez Ariana Grande!

Ariana Grande bejelentette harmadik lemezének címét. Az amerikai énekesnő igencsak veszélyes vizekre evez, hiszen az albumot Dangerous Woman-re keresztelte.

Megosztva


A 22 éves énekesnő legújabb honlapján a www.dangerouswoman.com-on azt is publikussá tette, hogy március 12-én részt vesz a Saturday Night Live-ban, ahol két új számról – a Dangerous Woman-ről és a Be Alright-ról – is lerántja a leplet. Az album megjelenésének időpontjáról egyelőre még nem fecsegett.

Ariana Grande-Butera Floridában született, de felmenői olaszok voltak. 2008-ban részt vett a Broadway egyik musicaljében. Teljesítményét a National Youth Theatre Association Award díjával jutalmazták. A hírnevet azonban csak Cat Valentine megformálása hozta meg számára. Ezen kívül több filmben is szerepelt, illetve 2013-ban piacra dobta debütáló albumát, a Yours-ot. Második lemezét, a My Everything-et 2014-ben adta ki, melynek köszönhetően Grammy-díjra is jelölték. Az előzőekben már készült karácsonyi dalokkal, például 2013-ban a Christmas Kisses felvételeivel. Az amerikai énekesnő jelenleg harmadik albumán, a Moonlight-on dolgozik, ám úgy néz ki, hogy egy kis időre ő is inkább ünnepi vizekre evezett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés