Kövess minket

Események

Veszprémben is az óriáskerék a fesztivál sztárja

Hatalmas sikere van az Utcazene fesztivál idejére felállított óriáskeréknek a veszprémi Óváros téren.

Megosztva

Már az Utcazene fesztivál első napján kígyózott a sor a veszprémi Óváros téren felállított óriáskeréknél, ami valóban kitűnik a városképből, de tökéletesen passzol a fesztiválok design-jához, hiszen a soproni VOLT-on és a zamárdi Soundon is láthattunk hasonlót.

Egy menet a keréken 5 kört jelent, ez 900 forint egy felnőttnek, és 500 forint egy gyermeknek. Egyszerre öten utazhatnak egy kabinban, amiből amúgy 18 van az óriáskeréken. Fentről a panoráma tökéletes a Tűztoronyra és az Óváros térre, illetve a vár felé. Különlegesség, hogy a kabinok egyenként forgathatók, így valóban arra nézhetünk, amerre szeretnénk.

Szóval úgy látszik, az idei sztár az óriáskerék lesz, emellett mindenki egyenkalapban mászkál, amit a főtámogató bank hostessei osztogatnak. Ezen felül rengetegen kérnek lufifigurát a bohóctól, de láttunk koronát is lufiból.

A söröket nem kell különösebben bemutatni, vagy reklámozni, körülbelül ugyanezek a sörfőzdék képviseltették magukat tavaly is a fesztiválon, így aki már az előző évben végigkóstolta a szimpatikus nedűket, annak most könnyű dolga van.

Személyes kedvencünk az Óváros téren álló körülbelül 60 féle kézműves sört kínáló főzde, ahol üveges és csapolt sörök közül is válogathatunk (ajánlom a csapolt meggysört – a szerk.)

Fröccsök, szörpök, borok is bőséges kínálattal csábítanak számtalan pultnál.

A fogyókúrázók erre a 4 napra biztosan felfüggesztik a diétát, mert nagyon nehéz megállni, hogy ne faljunk fel mindent. Mindenféle kézműves burger: mangos-chilis, pulled pork, igazi sajtburger; morzsaszendvicsek, tölcsérben kínált bajor és magyar kolbászok, orosz ételkülönlegességek, kenyérlángos, nyárson sültek és még megannyi finomság. Csak győzzük!
Ha ezek nem lennének bőségesen elegendőek, természetesen a zenészek is elfoglalták az utcákat, az aluljárót, és a köztereket.

Nézegess képeket:

Utcazene-dekor

Food Truck Show az Utcazenén

Zenészek az Utcazene első napján

Vagy videót az óriáskerékről

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés