Kövess minket

Pop

Victoria Beckham még ezt is „OFF”-olja?

Újra összeáll a világhírű lánybanda?

Megosztva

spicegirlsresizeFotó: Getty Image / Europress

Az első album kiadásának 20. évfordulója alkalmából újra összeáll a világhírű Spice Girls lánybanda egy nemzetközi koncertsorozat erejéig. A dolog apropója, hogy Victoria Beckham nélkül.

The Sun, vagyis a britek legnagyobb napilapja, világra szóló szenzációként közölte az olvasókkal, hogy az egykori és talán a mai napig a legsikeresebb lánybanda újra visszatér. Információk szerint az együttes négy tagja (Mel B, Mel C, Geri Halliwell és Emma Bunton), a múlt hónapban döntött úgy, hogy Victoria Beckham nélkül is kitudja szolgálni a közönséget. Öten legutóbb a 2012-es londoni olimpia záróünnepségén voltak láthatóak.

A hír futótűzként terjedt az interneten is, amire Emma Button csak annyit reagált, hogy a formáció jövője még egyáltalán nem biztos, de ha lesznek konkrét tervek, azokat azonnal megosztják majd a rajongókkal.

Az együttesnek 85 millió lemez és számos toplistás dal van a háta mögött. The Sun szerint Mel B, már régóta kezdeményezte, hogy a banda újra színpadra álljon, azonban Victoria nélkül nem akartak újabb projektbe fogni. A Wannebe közelgő 20. évfordulójának megjelenése olyan alkalmat ad az együttes négy tagjának, amelyet nem szeretnének kihagyni, még a focista feleség nélkül sem. Victoria egyébként köszöni szépen a lehetőséget, de nem szeretne vele élni, mivel a legutóbbi olimpiai fellépés számára teljesen mértékben lezárta a Spice Girls időszakot. Elmondása szerint, divattervezőként be tudja tölteni azt az űrt, amelyet a banda feloszlása hátra hagyott maga után.

A Spice Girlst karrierje csúcsán a legértékesebb brit kulturális jelenségnek tartották, nem beszélve arról, hogy az együttes évente megközelítőleg 50 millió fontot zsebelhetett be. Károly brit trónörököstől egészen Nelson Mandeláig a bandát mindenki elismerte, utóbbi pedig egész egyszerűen hősnek tartotta őket, a Girl Power híres jelmondat kikiáltása után.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés