Kövess minket

Bulvár

Videón a 6ix9ine és Casanova összefeszülés, ahol egy lövés is eldördült

Mindenki gengszter, míg valaki lövöldözni nem kezd.

Megosztva

Forrás:

Ahogy közeledünk a 6ix9ine elrablói, majd a rapper ítéletéhez, egyre több a bíróságon is bemutatott felvétel kerül ki a netre. Korábban már láthattuk, hogyan rabolták el 69-t New Yorkban, most pedig a Casanova beef csúcspontján történt 2018-as összefeszülésről készült biztonsági kamerafelvételek kerültek ki. 

A Vlad TV által közölt videón az látható, hogy 6ix9ine és igen népes sleppje egy szűk folyosón feszül össze a brooklyni rapper, Casanova társaságával a Barclays Center nevű stadionban. A két banda nagyon közel kerül ahhoz, hogy összeverekedjen, miközben 69 szépen lassan hátrál ki a dologból, majd egyszer csak eldördül egy lövés és mindenki szétszéled, egyesek pedig az ijedtségtől a földre buknak. 69 a videó végén egy szelfivideóban magabiztosan arról beszél, hogy Casanova stábja hogy be volt szarva. Az eset miatt 69-t kitiltották a stadionból. A két rapper amúgy később nem csak, hogy lezárta a beefet, de még közös számuk is volt

[vembed youtube=”-s9qWcswZxQ” ]Mai hírek szerint amúgy az ítéletére várakozó Tekashi nem akarja a vállalni a tanúvédelmi programot, amivel elbújhatna a bosszúszomjas Blood tagok elől, inkább folytatná a zenei karrierjét, megerősített biztonsági szolgálattal. Ehhez persze az is kell, hogy jövő elején elengedjék, és ne kapjon hosszú börtönéveket.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés