Kövess minket

Bulvár

Videón, ahogy King Von beviszi az első ütést, ami az életébe került

Közben kikerült a rapper boncolásáról egy kép, a rajongói pedig kiakadtak.

Megosztva

Forrás:

Új videófelvétel került elő a végzetes éjszakáról, ahol megölték King Vont. A rappert egy atlantai klub parkolójában lőtték le előző héten, miután verekedés alakult King Von és egy másik rapper, Quando Rondo baráti társasága között. Korábban már felkerült YouTube-ra egy biztonsági kamerafelvétel, melyen látszik a bunyó, majd az, hogy pár lövés után mindenki rohanni kezd, King Von viszont a földön marad. A rappert kórházba szállították, de belehalt a sérüléseibe. Az állítólagos gyilkosát, Lil Timet őrizetbe vették.

Az új anyag egy másik kameraszögből lett rögzítve, ezen már látszanak az előzmények is, ahogy King Von (a videón fehérben) vélhetően egy szóváltást követően odamegy Quando Rondohoz, majd bever neki egyet. A balhét tehát ő kezdte, Quando Rondo egyik spanja pedig fegyverrel vetett véget a dulakodásnak. A videót Akademiks tette közzé, alább lehet csekkolni. King Von 26 éves volt.

Egy másik bizarr fordulatban, kikerült King Von boncolásáról egy kép az internetre, melyen teljesen látszik a rapper halott teste, és üres tekintete. Egyelőre nem tudni, hogy a kép miként került fel a netre. A rajongók Twitteren fakadtak ki, és kértek mindenkit arra, hogy ne osszák tovább a kegyeletsértő képet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés