Kövess minket

Bulvár

Videón Lil G szegedi megdobálásának utóhatásai

Valaki nem bírt magával a közönségben.

Megosztva

Forrás:

Még mielőtt a magyar Youtube pop-rap-trash duó, Nemazalány és Lil G útjai szétváltak volna, a lányok lenyomták a maradék lekötött fellépéseiket, április elején például a szegedi JATE Klubban léptek fel, de a hakni nem a színvonala miatt lett hamar felkapott, sokkal inkább amiatt, hogy két szám között megdobták Lil G-t egy üvegpohárral. Az illetőt kitiltották a helyről, a klub bocsánatot kért, G pedig Insta sztoriban követelt magának kicsit több tiszteletet.

[vembed youtube=”L1M3dWCBBbU” ]A 24.hu épp az ominózus estén forgatott a lányokkal, és habár a megdobálást nem vették fel, azt ami utána történt igen. Lil G elég idegesen visszaszól a közönségnék, majd egy ponton azt is megszavaztatják a közönséggel, hogy akkor most folytatódjon-e a koncert vagy ennyire utálják őket és levonuljanak. A backstage-ben később Nemazalány idegesen és láthatóan megrendülve azt taglalja, hogy hiába van több milliós nézettségük a Youtube-on, sokan csak a balhé és pfújolás miatt jönnek el a koncertjeikre. Lényegében ez vezetett oda, hogy külön folytatják, Nemazalány úgy fogalmaz, el akar távolodni a trash zenéktől, míg Lil G-t nem zavarja a megnevezés.

Ezen túl a videóból kiderül, hogy Lil G 14 évesen „minden” drogot kipróbált, de manapság már csak egy-egy füves cigi durran el, ja és az USNK-s srácok egyik kolozsvári haknijába is belekukkanthatunk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés