Kövess minket

Tech

Videón mutatjuk az új iPhone-t

Hivatalos bejelentés még nem érkezett az Apple részéről, de úgy fest, nem sok újat tudnak felmutatni az új modell külalakjával kapcsolatban.

Megosztva

A menetrend szerint érkező új iPhone-ok megjelenését mindig egy nagyobb pletykahullám előzi meg. Minél közelebb érünk a hivatalos bemutatóhoz, annál több információ, kép és videó jelenik meg ez ügyben.

Most sem történt ez másképp, ugyanis egy Benjamin Geskin nevű Twitter felhasználó osztotta meg profilján azt a videót, amin állítása szerint az Apple vadiúj készüléke látható. Külsőre legalábbis mindenképp. Geskin a posztban hangsúlyozza, hogy egy „dummy model”-ről, azaz egy belülről teljesen üres készülékről van szó, nincs benne hardver, csak a váza van összerakva.

[twitter]https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/867143299215306753[/twitter]

Azért ne vegyünk rá mérget, hogy a srác valóban az Apple következő okostelefonját tartja a kezében, habár tényleg úgy néz ki, mint amit az előzetes pletykák kiszivárogtattak. A készülék minden oldala üveg, az előlapról eltűnt a Home gomb, valamint a hátlapi kamerák is függőleges pozícióban helyezkednek el egymás mellett.

[twitter]https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/867102964355407874[/twitter]

(24.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés