Kövess minket

Aztaa

Világos és érthető! Avagy a hűtlenség 5 jele

Nem hiszel partnerednek? Van egy sanda gyanúd, hogy mással is megosztja ágyát? Akkor figyeld a jeleket! 

MegosztvaGyanús hobbi…

Van egy új hobbija, amely számodra teljesen érthetetlen. Amikor te akartad színházba csábítani, akkor csuklóból nemet mondott, most viszont hirtelen elkezdett érdeklődni a képzőművészetek, a balett és a folklór iránt, sőt már-már megőrül érte. Nem hiszel a saját szemednek, mikor egy vaskos könyvvel tér haza. Nem akarunk benned kételyeket ébreszteni, de ha partnered hirtelen ilyen érdeklődést mutat valami iránt, akkor bizony egy másik személyt szeretne lenyűgözni.

Új dolgok…
Eddig gyűlölte a plázázást, a háta közepére sem kívánta a vásárlást, de újabban reggelente a tükör előtt áll és azon bosszankodik, hogy nincs mit felvennie. Vigyázz! Biztosan nem a főnökének akar tetszeni.

Új pózok…
Sokáig szuper volt a szexuális életetek, mindig teljesen kielégítette vágyaidat, ám egyik pillanatról a másikra új dolgokat kezd el kipróbálni. A kreativitására először rácsodálkozás a reakciód, majd egy idő után elkezdesz azon töprengeni, hogy vajon hol is tanulhatta… Vajon hol?

Rövidítések…
A legtöbben félnek a lebukástól, ezért szeretőjük nevét nem is írják be a telefonjukba. Ha a telefonja kijelzőjén csak egy betű jelenik meg, akkor majdnem biztos lehetsz benne, hogy egy új kliens van a dologban.

Új barátok…
Ne legyél naiv, ha egyik percről a másikra új barátai lesznek, és olyan emberek társaságát kezdi el keresni, akikről eddig nem is tudtál, hogy léteznek… Sőt megtesz mindent azért, hogy még véletlenül se kelljen neked bemutatnia az új ismerősöket. Jönnek az első késések, hazugságok, a szokatlan jókedv. Annyira nem lehetsz buta, hogy minden szavát készpénznek vedd.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.