Kövess minket

Bulvár

Világrekordot állított fel a lány, akinek az egész testét Eminem tetkók fedik

28 tetoválása van a rapperről, és továbbiakat tervez.

Megosztva

Forrás: BBC

Egy skót Eminem fan új világrekordot állított fel a testét fedő sok Slim Shady tetoválással – írja a BBC.

A Guinness-rekordok által is elismert Nikki Patterson 19 évesen varratta magára először a rapper arcképét, majd ezt követte még további 15 portré, így összesen 16 Eminem portré-tetoválása van, ami rekordnak számít, nem csak Eminemet, de akármelyik zenészt tekintve. A 35 éves, körmösként dolgozó lány összesen 52 tetkó boldog viselője, és ebből 28 (köztük a portrék) kapcsolódik valamilyen formában a rapperhez.

Forrás: BBC

14 évesen hallottam először a Stan című dalt, mely teljesen meghökkentett, sosem hallottam még hasonlót” – emlékezett vissza a rajongásának kezdetére. Ezután jöttek a koncertek, majd a tetoválások, utóbbival nem is nagyon akar leállni. A tetoválásokat három különböző művész készítette, vannak rajzok a karján, lábán, mellkasán, és az ujjain is.

A Guinness Rekordok Könyve még a tavaszi karantén időszak alatt kereste meg Nikki-t, aki végül 15 portré-tetoválással tartja az új rekordot, igaz azóta beszerzett még egy portré-tetkót. „Már én is kezdem elveszíteni a fonalat” – vallotta be a sok tetkóról.

    Kattints a kommentekért

    Írd le a véleményed

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük