Kövess minket

Red (18+)

Villáskulcsba szorult az agglegény elkékült pénisze, a fogászok segítettek

Beragadt, bedagadt, 15 órát várt, aztán muszáj volt kórházba mennie.

Megosztva

Egy 37 éves kínai férfi legszörnyűbb napja azzal a nem egészen ártatlan ötlet felvetődésével kezdődött, hogy arra gondolt, péniszét beleerőszakolja egy villáskulcsba. Hogy ennek a gondolatnak a megszületésében mennyiben játszott közre az a tény, agglegény volt, most ne firtassuk. A Shanghaiist ír arról, a férfi pénisze megduzzadt, bekékült, így arról a villámkulcsot leszedni nem tudta. Kétségbeesetten nézegette, hogy most mi legyen. 15 órát várt, mielőtt a kínai Linhai városának kórházába besétált.

Forrás:


Lássuk be, egy ilyen döntés meghozatalához idő kell.

Az igazi tortúra csak ezután kezdődött. A kórházban az orvosok persze konzultáltak, most aztán mitévők legyenek. Először a műtéten gondolkodtak, hogy elvágják a becses szerv vérellátását, így szabadítva ki. Ehhez azonban a hozzátartozók beleegyezése kellett volna, ők viszont ezt vonakodtak megadni.

Forrás:

Forrás:

A következő lépés a tűzoltók igénybevétele volt. A tűzoltók a helyzet megvizsgálása után közölték, nem tudják úgy levágni a péniszről a rászorult villáskulcsot, hogy férfiúnk ékessége ne szenvedjen súlyos károkat.

Közben persze azért az összegyűlt tömeg készített pár fotót, aztán a média képviselői befutottak szemlélődni.

Forrás:

Forrás:

Végül az egyik orvosnak jutott eszébe a megoldás. Fogorvosokat hívtak, akik fogorvosi fúró segítségével 30 perc alatt átvágták a villáskulcsot, így emberünk újra a kezében tarthatta sértetlen férfiasságát. A tanulságot mindenki leszűrheti magának…

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés