Kövess minket

Hiphop

Vince Staples szerint azért nem jelölték Grammy-díjra, mert nem adott el elég lemezt

Nem azért mert nem elég jó.

Megosztva

Forrás:

Nem Q-Tip az egyetlen, aki úgy érzi, megérdemelt volna egy jelölést az idei Grammy-n. Vince Staples, aki korábban már kifejezte frusztrációját a díjkiosztókkal kapcsolatban egy rajongó tweetjére reagálva azt írta, a Big Fish Theory alacsony eladási számai az oka annak, hogy nem került rá a döntéshozók radarjára.

Három hónapon keresztül minden nap meghallgattam a lemezedet, Vince” – írta ki Twittere egy rajongó, mire a rapper egy azóta törölt tweetben, teljesen realistán válaszolt:

“Figyu, nem érted a lényeget. Ők nem hallgatnak annyi fekete zenét, szóval ha csak 30 ezret adok el a lemezemből, nincs túl sok esélyem a jelölésre”

És ezt mi sem mondattuk volna szebben. A Grammy-díj sosem valamiféle magasztos művészeti verseny volt, sokkal inkább szólt mindig is az ismertségről, mindenesetre idén úgy tűnik történt egy kis elmozdulás a jó irányba, hisz a “legjobb rap album” jelöltjei közül egyikre sem lehet kijelenteni, hogy ne érdemelné meg legalább a részleges figyelmünket. Mindenki persze nem férhet fel arra a bizonyos listára, így maradhatott le Vince mellett Future, és Joey Bada$$ is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.