Kövess minket

Hiphop

Vince Staples szerint Eminem Trump freestyle-ja kifejezetten pocsék lett

Nincs elájulva a nagy port kavart Em verzéktől.

Megosztva

Forrás:

Eminem sikeresen magára irányította a figyelmet egy a hét elején bombaként ledobott freestyle-jával. A detroiti rapper a BET Hip-Hop Awards díjátadóján levetített Cypher videóban dobálta egymás után a rímeket, melyek sokak meglepetésére teljes egészében az amerikai elnökről, Donald Trumpról szóltak. A dühös sorokban a rapper többek között felhozza, hogy Trumpnak Puerto Ricóban történt katasztrófával és a fegyverviselés reformjával kéne foglalkoznia, nem pedig a himnusz alatt feketékért térdepelő Colin Kaepernick NFL játékossal, a végén pedig választásra készteti Trumpra szavazó rajongóit, hogy döntsék el ki mellett állnak.

Azóta rengetegen próbálták megjósolni ennek az esetleges hatását a hiphopra, közben YG egy azóta már törölt Twitter üzenetben emlékeztetett mindenkit, hogy bizony ő szólt be elsőnek Trumpnak, még a tavaly áprilisi FDT című számával. A comptoni rapper, Vince Staples is kommentálta a freestyle-t, és kemény őszinteséggel le is fikázta.

Egy nagy szar volt. Tud ő ennél jobbat is” – mondta a Pitchfork által szervezett beszélgetésen egy chicagói múzeumban. Vince szerint azért veszik ennyire komolyan a sorait, mert Eminemről van szó, ha viszont mondjuk ő rappelte volna ezeket a mondatokat, akkor kinevetnék. Azt elismerte, hogy a freestyle üzenetével egyetért, az már más kérdés, hogy a megvalósítás nem jött be neki. Alább lehet ismételni a szóban forgó videót.

[vembed youtube=”LunHybOKIjU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.