Kövess minket

Elektronikus

Vince Staples szerint új albumának nem csak a rap, de az elektronikus kategóriában is nyernie kéne a Grammy-n

Egyelőre egyik se nagyon jött össze.

Megosztva

Forrás:

Vince Staples nagyon-nagyon-nagyon büszke saját munkájára, de úgy érzi mégsem kapja meg a kellő elismerést. A kaliforniai rapper még júniusban jelentette meg „Big Fish Theory” című új albumát, melyet a rajongók és a kritikusok is pozitívan fogadtak, a nagy áttörés mégis elmaradt, és eddig a díjátadókon sem zsebelt be túl sok szobrocskát a lemez. Pedig Vince szerint akár több kategóriában is remekelhetne.

Az NPR-ral való beszélgetése során nemrég kifejtette, a „Big Fish Theory” megérdemelné, hogy nem csak a rap, de a legjobb alternatív és a legjobb elektronikus lemez díjára is jelöljék a Grammy-n.

„Akárhogy nézem az én albumom simán jobb, mint bármi, ami mostanában jött ki. És én ezt nagyon őszintén ki merem jelenteni. Tisztelem mások munkáját, és sose tenném magamat első helyre, de egyszerűen a lemezem jobb, mint bármi más most. Tehát meg kéne nyernem az év elektronikus albuma címet, ha csak az alapokat nézzük. De persze ez nem fog megtörténni, mert rárappelek – aminek amúgy nincs túl sok értelme, hisz akkor is az enyém marad a legjobb.”

Ez már Kanye-szintű magabiztosság. Alább lehet csekkolni, mennyi valóságalapja van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük