Kövess minket

Hiphop

Vincent Staples: Adjatok 2 millió dollárt és abbahagyom a rappelést

Emberünk nagy troll.

Megosztva

Forrás:

„Sziasztok, Vincent vagyok. Szép napot nektek” – köszönti a kisimúlt Vincent Staples a GoFundMe.com-ra feltöltött videójában a hallgatóságot, melyben rendhagyó módon üzen a bírálóinak. Az említett oldalon gyűjtést indított a 24 éves emszí, és amennyiben összejön két millió dolcsi megígérte, hogy soha többet nem ad ki lemezt, nem lép fel, magyarán visszavonul. Mindezt, mint a vidiből kiderül azért, mert rengeteg kritikát kapott mostanában a fellépéseit illetően.

[vembed vimeo=”258872772″ ]„Sokaknak nem tetszik az, amit a színpadon csinálunk. Nem vagyuk elég energikusak, ráadásul a hangzásunk is pocsék” – mondja jókedvűen Vinc, majd keményebb hangszínre vált:

„Mindezért elnézést kérünk. Ha gondoljátok adományozzatok pénzt, ha kapok kétmilliót nem rappelek többé. Örökre befogom a pofám. Nem lesznek új zenék, se interjúk. Semmi. Viszont, ha nem jön össze a zsé, hagyjatok békén. Hadd csináljam azt, amit akarok, akkor amikor akarom. Szálljatok le a farkamról, vagy fizessetek! A választás a tiétek”.

Mi melletted vagyunk, Vincent. És szép napot neked is!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés